Welkom op onze blessurepagina

Deze blessurepagina is ontwikkeld om u te informeren over blessures en u te adviseren bij de aanschaf van orthopedische hulpmiddelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld braces, (sport-) bandages of inlegzolen.

Waar bevinden uw klachten zich? Klik op het lichaamsdeel waar de klachten zich bevinden. Er wordt per blessure en aandoeningen algemene informatie verstrekt over de oorzaak, symptomen en behandelmethode. U wordt geadviseerd over de beste producten bij uw klachten.

Deze hulpmiddelen kunnen preventief worden ingezet, tijdens het dagelijks leven, bij het sporten óf om het herstel en genezingsproces van uw klacht(en) of blessure(s) te bevorderen.

Help 2

Zoek specifiek op uw klacht! Selecteer in het overzicht het lichaamsdeel waar u last heeft en vervolgens de klacht.

 

Toch wat hulp nodig?

Klanteservice Probrace Email

Neem contact op met ons

Uw vraag niet gevonden? Klik op onderstaande button en verstuur uw vraag via ons contactformulier. Wij ontvangen hier een e-mail van en komen hier z.s.m. op terug.

Verstuur uw vraag

Klantenservice

Bel onze hulplijn

Wij staan u op graag telefonisch te woord. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur.

+31(0)85 40 11 911

Help Block 3

Start een chat gesprek

Uw vraag niet gevonden? Start een chat? Via onze chatfunctie komt u in contact met ons en stelt u uw vragen.

Gesprek starten

Wat is een blessure?

In ons lichaam bevinden zich spieren, pezen, kapsels, ligamenten etc. Op het moment dat er gesproken wordt van een blessure of een klacht dan komt dit vanwege dat het lichaam beschadigd is geraakt en zeer doet. Een blessure is vaak een vorm van lichamelijk letsel welke zich kenmerkt door schade/ en of irritatie van het weefsel. In veel gevallen is het lichaam in staat om een blessure te herstellen. Echter is de vraag waar de blessure vandaan komt? Als men weet waar de blessure vandaan komt kan er gewerkt worden aan een oplossing.

Blessurewijzer 1

Mijn blessure staat er niet tussen

Bijna het hele menselijk lichaam komt aan bod, van hoofd tot tenen. Staat uw blessure er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee!

Blessurewijzer 2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen Trust

loopt prima

6 / 10

loopt prima, maar het materiaal in de achterkant gaat na verloop enorm irriteren.
Verder is het n prima product

Heel blij met deze enorme verbetering

10 / 10

De brace biedt een hele goede steun bij het lopen, terwijl ik nauwelijks merk dat ik hem aan heb. Vooral de steun voor mijn instabiele mediale knieband is geweldig. Alleen bij trappenlopen is die steun minder. Er zit een latex/rubber randje bovenin binnen de brace, die plakt aan de huid, waarvoor ik allergisch blijk te zijn en dat blaarvorming veroorzaakte. Dit afgeplakt met Medipore waardoor het nu goed gaat.

Aanrader!!

8 / 10

Fijn contact en omruilen van product ging zonder moeite

De Brache sluit perfect aan en het…

10 / 10

De Brache sluit perfect aan en het geeft een goed gevoel en de artrose pijn verminderd door het dragen en hij is makkelijk wasbaar en na 1 nacht droog

Als ik de brace niet draag mis ik hem.

8 / 10

Als ik de brace niet draag mis ik hem.

Laat een beoordeling achter