VERZENDKOSTEN
Verzendkosten zijn helaas onvermijdelijk, maar door slim te kiezen haalt u het optimale uit de verzending. In het check-out proces krijgt u, indien mogelijk voor uw bestemming, diverse vervoerders en verzendmogelijkheden te zien. De verzend- en administratiekosten kunnen per bestelling en bestemming wisselen.


België

DHL Gratis verzending vanaf
Servicepuntlevering €3,95 €75,-
Pakketlevering aan huis €4,95 €75,-
Avondlevering n/a n/a
Op afspraak ophalen bij ProBrace in Amersfoort, NL Gratis Gratis

Nederland

PostNL DHL Gratis verzending vanaf
Brievenbuspakket (incl. Track & Trace) n/a €3,95 DHL €50,- of PostNL €100,-
Bezorging bij Servicepunt €5,95 €3,95 DHL €50,- of PostNL €100,-
Pakketlevering aan huis €7,95 €3,95 DHL €50,- of PostNL €100,-
Avondlevering €7,95 n/a €100,-
Op afspraak afhalen bij ProBrace in Amersfoort, NL Gratis Gratis Gratis

Overige landen

PostNL DHL DPD Gratis verzending vanaf
France €13,95 €12,95 n/a €200,-
Luxembourg €14,95 n/a n/a €200,-

Voor afwijkende bestemmingen kunt u altijd contact met ons opnemen of kijkt u hier.
(Al onze verzendkosten zijn inclusief BTW)

WERELDWIJDE VERZENDING
ProBrace verscheept op verzoek wereldwijd! Staat de gewenste bestemming niet in bovenstaand overzicht, neem dan contact op voor een maatwerk offerte. Let op: Het kan zijn dat in het land van bestemming nog importheffingen voldaan moeten worden.

AVONDLEVERING (alleen in Nederland)
Wanneer u kiest voor de verzendmethode avondlevering hanteren wij het beleid ‘voor 17.00u besteld, morgen bezorgd’. Wanneer u een order op een werkdag plaatst voor 17.00u, dan zullen wij de order diezelfde dag nog aanbieden bij de vervoerder. Bestelt u na 17.00u? Dan wordt de order de eerstvolgende werkdag aangeboden aan de vervoerder. De vervoerder zal de order z.s.m. verwerken in het sorteercentrum en deze -naar alle waarschijnlijkheid- de volgende werkdag in de avond op het aangegeven bezorgadres aanbieden. De levertijd kan per vervoerder verschillen, maar meestal is dit tussen 17.30-22.00u. Houdt hiervoor de T&T informatie op de website van de vervoerder in acht.

GRATIS VERZENDING
Voor sommige landen is het mogelijk om gratis verzending te krijgen. Dit verschilt echter per land, de besteldrempel voor gratis verzending per land staat aangegeven in de laatste kolom in bovenstaande tabel.

HOE WORDT UW BESTELLING VERZONDEN? 
Uw bestelling wordt verzonden via PostNL of DHL. Afhankelijk van wat u bestelt en naar welk adres de bestelling verzonden moet worden krijgt u diverse verzendmogelijkheden in de check-out te zien. Zo kiest u altijd zelf voor de vervoerder en het verzendproces (post, brievenbuspakket of pakket).

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Kies dan altijd voor verzending per pakket, dit is de snelste verzendmethode. Pakketen krijgen (in het geval van drukte) bij alle vervoerders voorrang op brievenbuspakketten en briefpost. U ontvangt, zodra uw bestelling klaar is voor verzending, een e-mail met daarin de Track & Trace code, zo kunt u eenvoudig uw bestelling volgen.

Wij verzenden wereldwijd en via verschillende vervoerders, neem gerust contact met ons op voor de meest actuele verzendtarieven.

NIET THUIS?
Bent u niet thuis als uw pakket bezorgd wordt? Dan probeert de vervoerder het pakket standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de Track & Trace informatie van de vervoerder.

AFHALEN BIJ PROBRACE
Afhalen bij ProBrace kan uitsluitend op afspraak, binnen de aangegeven openingstijden. Zodra uw bestelling gereed is zullen wij met u contact opnemen om een afhaalafspraak in te plannen. Het afhalen is geheel kosteloos.

LEVERTIJDEN
ProBrace verzendt uw order (mits op voorraad) dezelfde werkdag en wij hanteren het beleid ‘op werkdagen voor 17.00u besteld, morgen in huis!*’. De exacte levertijden staan bij elk product apart vermeld en zijn inzichtelijk op de productpagina’s, na het kiezen van de juiste productvariant. Wij verwerken uw order pas na het ontvangen van een succesvolle betaling. Mocht uw product (tijdelijk) niet leverbaar zijn of afwijken van de standaard levertijden, dan zullen wij u hierover informeren.

* Als de bestelling succesvol is verlopen en de betaling bij ProBrace voor 17.00 uur is gedaan, verzenden wij de bestelling (mits voorradig) dezelfde werkdag nog. In Nederland wordt dit artikel meestal de volgende dag bezorgd. In andere landen kan het langer duren, afhankelijk van de vervoerder die je kiest. Het is ook mogelijk dat de zendingen van de vervoerder vertraging oplopen. U wordt hierover geïnformeerd op de Track & Trace pagina. Zonder buitengewone factoren kunt u rekenen op het volgende leveringsschema:

 Dag van bestelling (voor 17.00u)  Dag van ontvangst
 Maandag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag
 Donderdag  Vrijdag
 Vrijdag  Zaterdag
 Zaterdag (voor 23.59u)  Dinsdag
 Zondag (voor 23.59u)  Dinsdag

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien ProBrace reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de gehele aankoopsom (incl. verzendkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na annulering aan u terugstorten.

RETOURNEREN / AFKOELPERIODE
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de bestelling dan heeft u de mogelijkheid om (een deel van) uw bestelling te retourneren. Een retour aanmelden én retourneren doet u middels ons retourportaal.

KLIK HIER OM NAAR HET RETOURPORTAAL TE GAAN.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, beste tips en aanbiedingen.

Ontvang marketing communicatie waarvan wij denken dat je geïnteresseerd zal zijn.

Ontvang belangrijke informatie over uw bestellingen en rekening.

Je kunt deze opties altijd aanpassen door op de uitschrijven link te klikken in de footer van de e-mails. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden of privacybeleid.

Wat klanten over ons zeggen
  • Trust Icon

Goede tel

10 / 10

Goede tel. Ondersteuning Doekje onderin om bovenkant hand te beschermen, een reserve voorzien

Top product

10 / 10

Zeer snelle levering Top product

Snelle levering en goede se

10 / 10

Snelle levering en goede service

heel goede oplossing bij het dragen van…

10 / 10

heel goede oplossing bij het dragen van een moonboot

service

10 / 10

service

Laat een beoordeling achter