Bioskin

Over Bioskin

Geschiedenis Bioskin

Oprichter Dean Cropper begon al in 1981 met het ontwerpen en produceren van hulpmiddelen voor de fysiotherapie en revalidatie techniek. Pas elf jaar later ontwikkelde en patenteerde hij het bekende Bioskin materiaal. Sinds 1994 ligt de focus van het bedrijf puur op de producten gemaakt uit het Bio Skin materiaal.

Visie Bioskin

Het bedrijf is ontstaan uit een wens om de kwaliteit van mensen te verbeteren. Sinds de oprichting ligt de focus op het leveren van de beste ervaring voor de gebruikers van Bioskin producten. Bioskin ontwikkeld en produceert premium en High-performance compressie producten om mensen beter  te laten bewegen, leven met minder pijn en om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zowel in ADL en in sportieve prestaties.

Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit zijn gevestigd te Ashland in de Amerikaanse staat Oregon. Omringd door natuur is dit niet de eenvoudigste locatie om een bedrijf te starten, maar volgens oprichter Dean Cropper wel de mooiste… Een mooi statement om de visie en mentaliteit binnen Bioskin weer te geven.

Voor meer informatie over dit merk kunt u kijken op www.bioskin.com  Komt u op deze website een artikel tegen wat niet op ProBrace.nl te vinden is. Neem dan contact met ons, wij kunnen dit artikel speciaal voor u bestellen!

[break]

Filters tonen

  • bioskin q brace patella knieschijfbrace probrace

    Bioskin Q-brace Kniebrace

    3 beoordelingen

    Van: 93,95

    Bekijken