Orliman

Orliman braces en bandages

Orliman begon als een orthopedisch bedrijf meer dan 70 jaar geleden in Valencia, Spanje. Het bedrijf werd opgericht in het laatste decennium voor de ontwikkeling en massaproductie van orthopedische producten. De strategie van het bedrijf is gebasseerd op voortdurend onderzoek van en naar nieuwe producten. Ook kijken ze of de kwaliteit en de prestaties van deze producten, een persoonlijke service en aandacht voor de klant gemaximaliseerd is. Dit doen ze door middel van voordurende evaluaties van de behoeften van de markt en klant.

Orliman produceert een breed scala van producten met behulp van de nieuwste textieltechnologie en het toepassen van therapeutisch criteria in alle fasen van de productie. Alle Orliman producten ondergaan constante kwaliteitscontroles tijdens het productieproces om de veiligheid en het comfort van de patiënten te waarborgen.

[break]

Orliman Kinderlijn Braces

Orliman staat bekend om haar kwalitatieve kinderbraces. In het brede assortiment zijn onder andere braces te vinden voor een gebroken sleutelbeen, gebroken arm (armfractuur), gebroken enkel (enkelfractuur), gebroken / gekneusde elleboog, verzwikte / verstuikte enkel (ingescheurde enkelbanden), gebroken pols. Een uitgebreide beschrijving per product is te vinden op elke productpagina:
Postuurhouder en sleutelbeenbandage: sleutelbeenfractuur, rechtophouder, houdingscorrector, alternatief voor een mitella
Mitella voor kinderen: armfractuur, sleutelbeenfractuur, schouder uit de komen
Kinder enkelbrace:
Kinder kniebrace met baleinen
Kinder polsbrace
Armsling voor kinderen
Kinder elleboogbandage / elleboogbrace
Kinder pols support / polsbrace
Kinder halskraag

Voor meer informatie kunt u kijken op www.orliman.com Komt u hier een artikel tegen die niet op ProBrace vermeld staat. Neem dan contact met ons op, dan kan deze apart voor u besteld worden.

Filters tonen