Thuasne

Thuasne brace

Thuasne is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van hulpmiddelen, met hun ‘roots’ in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1847 hebben zij het doel de mobiliteit van mensen te verbeteren. Thuasne biedt een oplossing voor bijna elke fysieke bewegingsklacht. Een brace Thuasne vindt u doorgaans terug in zowel de iets lagere en hogere prijsklassen. Een Thuasne brace kiest u daarom wanneer u wilt gaan voor een zeer degelijk product met een goede prijs. De kwaliteit van de Thuasne braces wordt hierbij bepaald door de hoogwaardige materialen en het comfortabele ontwerp. Dit is belangrijk omdat bij veel blessures een brace van Thuasne voor langere tijd wordt gedragen.

Thuasne heeft de kwaliteit van het orthopedisch hulpmiddel hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat de bestaande orthesen, braces en bandages van hoge kwaliteit zijn, maar ook dat Thuasne graag investeert in het ontwikkelen van nieuwe medische en orthopedische producten. Samen met mensen uit de praktijk zijn ze constant bezig met innoveren en verbeteren. Hier hoort ook bij dat Thuasne wetenschappelijk onderzoek uitvoert om te testen of hun producten daadwerkelijk effectief zijn.

[break]

Thuasne brace per blessures

Een Thuasne brace vindt u voor elke blessure en elke klacht. Wanneer u kiest voor een brace Thuasne bent u ervan gegarandeerd dat u een kwalitatief goede brace koopt voor een goede prijs. Hieronder hebben we voor u een kleine greep gemaakt uit ons brace Thuasne assortiment.

Deze Thuasne achillespees brace die om de enkel ligt is speciaal gemaakt om de achillespees te ondersteunen. De brace voor de achillespees is dun van pasvorm en de hielkussens zorgen voor een masserende werking op de achillespees.

Deze Thuasne brace voor het bovenbeen zorgt voor een warmte en betere doorbloeding in het bovenbeen. Geschikt voor een blessure aan de hamstring of quadriceps.

Deze Thuasne brace voor om de duim heeft een immobiliserende werking om zo de duim te ondersteunen. Geschikt voor onder andere een skiduim, syndroom van de Quervain, gekneusde duim, verstuikte duim, artrose duim en algehele duimpijn.

Deze Thuasne brace voor om de elleboog is onder andere geschikt voor een tenniselleboog of golferselleboog (mogelijk als golverselleboog geschreven). Dit wordt ook wel Epicondylitis lateralis of epicondylitits medialis genoemd. De elleboogbrace ondersteunt de peesaanhechting bij een ontsteking of een overbelastingklacht.

De Thuasne brace voor hielspoor is te gebruiken bij hielspoor, fasciitis plantaris of achilles tendinitis. Deze compacte spalk is comfortabel in gebruik en verminderd de pijn in de ochtend aan de onderkant van de voet.

Deze Thuasne brace voor een tenniselleboog of golferselleboog (ook wel epicondylitis medialis/lateralis genoemd) vermindert de pijn aan uw elleboog. Eenvoudig, comfortabel en makkelijk in gebruik!

Deze Thuasne brace ondersteunt de enkel en zorgt voor meer stabiliteit. De enkelbrace is bijvoorbeeld goed geschikt voor een verzwikte enkel of verstuikte enkel.

Deze Thuasne brace is een kniebrace met een hoge ondersteuning. De kniebrace is in te zetten bij klachten aan de meniscus kniebrace, voorste kruisband kniebrace, achterste kruisband, collaterale kniebanden. De baleinen met scharnieren in de kniebrace zorgen voor een goede kwaliteit ondersteuning in een kniebrace die zeer comfortabel aanvoelt.

Deze Thuasne brace is speciaal gemaakt om de knieschijf te ondersteunen. Wanneer de knieschijf uit de kom gaat (ook wel patellaluxatie genoemd) is deze knieschijfbrace een goed hulpmiddel. Het instelbare correctiedraad zorgt voor een precieze ondersteuning tijdens het buigen en strekken van de knie.

De Thuasne kuitbrace en thuasne compressiekousen verbeteren de doorbloeding in het onderbeen. Bij onder andere een blessure aan de kuit, haarscheurtjes kuitspier, zweepslag kuitspier, vasculaire problemen, spierpijn in het onderbeen, verhoogde spierspanning is de Thuasne kuitbrace / compressiekous een geschikt hulpmiddel!

De Thuasne liesbreukband is geschikt voor een enkelzijdige en dubbelzijdige liesbreuk. De band geeft de nodige druk op de liesbreuk.

De Thuasne polsbrace is geschikt voor verschillende polsblessures. Denk aan pols artrose, pols reuma, pols carpaal tunnel syndroom (CTS) of een verstuikte pols. De spalk is een ondersteuning aan de pols van goede kwaliteit en is zeer comfortabel.

De Thuasne rugbrace is gemaakt de onderrug te ondersteunen. Wanneer u last van de rug of pijn in de rug heeft biedt de Thuasne rugbrace de nodige ondersteuning. De rugpijn vermindert en de het zitten en staan gaat makkelijker.

De Thuasne schouderbandage of schouderbrace ondersteunt de schouderbanden en de schoudergordel. Bij pijn of klachten aan de schouder, instabiliteitsproblemen (instabiel gevoel), schouderpijn, rotator cuff probleem, frozen shoulder, tendopathie, myopathie, overbelaste spieren in de schoudergordel is de thuasne schouderbrace een geschikt hulpmiddel!

De Thuasne sleutelbeenbrace is een goede brace bij een gebroken sleutelbeen of gebroken clavicula (clavicula fractuur). De thuasne sleutelbeenbrace dient als behandeling van een gebroken sleutelbeen (clavicula) en zorgt dat de breuk mooi aan elkaar groeit.

Zoals u ziet biedt Thuasne een zeer breed assortiment aan braces aan. Letterlijk van top tot teen! Wanneer u graag een brace wilt bestellen maar niet zo goed weet waar u op moet letten. Op elke productpagina staan indicaties voor de thuasne brace weergegeven. Zo kunt u nagaan of de brace die u bekijkt voor uw klachten geschikt is.

Thuasne ProMaster lijn

Sinds kort heeft Thuasne de nieuwe ProMaster lijn opgezet. Deze nieuwe lijn bestaat uit premium Thuasne braces van de hoogste kwaliteit waarbij geen concessies zijn gedaan. Onder andere promaster elleboogbraces, polsbraces, duimbraces, rugbraces, kniebraces en enkelbraces voor de alledaagse- en sportactiviteiten. Thuasne heeft het voor elkaar gekregen deze zeer hoogwaardige braces toch nog voor een betaalbare prijs te kunnen verkopen! Bekijk via onderstaande links enkele voorbeelden van een Thuasne ProMaster brace:

Dit laatste product heeft de German Design Award en de Red Dot Design Award gewonnen. De Thuasne ProMaster braces zijn niet alleen van hoge kwaliteit in pasvorm en ondersteuning, maar zien er ook nog eens smaakvol uit!

Thuasne ontwerpt haar producten zo nauwgezet mogelijk naar de menselijke anatomie, met gebruik van duurzame en huidvriendelijke materialen. En dat voel je!

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de volgende link! Wanneer u een product wilt bestellen die u niet in ons assortiment terug vindt wilt bestellen, neem dan contact met ons op! Wij kunnen dit op uw verzoek voor u bestellen.

Filters tonen

 • malleo_dynastab_front_probrace

  Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace

  1 beoordelingen

  Van: 59,95

  Bekijken

 • nox-bestseller

  Ovation NOX Compacte Hielspoor Nachtspalk

  6 beoordelingen

  Van: 114,95

  Bekijken

 • malleoaction_probrace

  Thuasne Malleo Action Enkelbandage

  Nog geen beoordelingen

  Van: 29,95

  Bekijken

 • silistab epi (new)

  Thuasne Silistab Epi Elleboogbrace

  2 beoordelingen

  Van: 54,95

  Bekijken

 • Ortel-P-Bekkenband1_ProBrace

  Thuasne Ortel P Bekkenband

  2 beoordelingen

  Van: 39,95

  Bekijken

 • thuasne ligaflex pro polsbrace probrace.nl

  Thuasne Ligaflex Pro Polsbrace

  2 beoordelingen

  Van: 39,95

  Bekijken

 • Genu dynastab kniebrace thuasne probrace

  Thuasne Genu Dynastab Kniebrace

  2 beoordelingen

  Van: 59,95

  Bekijken

 • Globetrotter_plus_blauw_probrace

  Thuasne Globetrotter Plus Elleboogkrukken

  1 beoordelingen

  Van: 44,95

  Bekijken

 • Thausne enkelbrace met banden probrace

  Thuasne Sport Enkelbandage met Straps

  4 beoordelingen

  Van: 39,95

  Bekijken

 • Thuasne ligaflex rhizo 2

  Thuasne Ligaflex Rhizo Duimbrace

  7 beoordelingen

  Van: 27,95

  Bekijken

 • mallet vinger transparant vingerspalk probrace

  Thuasne Mallet Vinger Vingerspalk

  Nog geen beoordelingen

  Van: 8,95

  Bekijken

 • rhizopro duimbrace thuasne probrace.be

  Thuasne Rhizo Pro Duimbrace

  1 beoordelingen

  Van: 37,95

  Bekijken

 • sport duimbandage thuasne probrace.nl

  Thuasne Sport Duimbandage / Polsbandage

  7 beoordelingen

  Van: 34,95

  Bekijken

 • Genu-Ligaflex-probrace

  Thuasne Genu Ligaflex Kniebrace

  2 beoordelingen

  Van: 114,95

  Bekijken

 • product-epimedprom-epimedprom-125c92f2f1a7dfe

  Thuasne Epi Med ProMaster Elleboogbrace

  Nog geen beoordelingen

  Van: 44,95

  Bekijken

 • Enkel_neopreen_thuasne_probrace

  Thuasne Neopreen Enkelbrace

  Nog geen beoordelingen

  Van: 19,95

  Bekijken