Zamst

Zamst sportbrace kopen?

Het merk Zamst is een nieuw en revolutionair merk dat zich de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld en onderdeel uitmaakt van de Nippon Sigmax groep uit Japan. De Nippon Sigmax groep is opgericht in 1973 en hedendaags marktleider in de Japanse orthopedische sector.

In 1993 is het merk Zamst geintroduceerd in de markt, specifiek om sportbraces te ontwikkelen. Zamst maakt hierbij gebruik van medische expertise en de R&D capaciteiten van de Nippon Sigmax groep.

[break]
‘Zamst’ en ‘sportbraces’ gaan hand-in-hand. Deze producten zijn speciaal voor de sport ontwikkeld. Heeft u dus een sportbrace nodig? Zamst is de oplossing! Zamst heeft haar volledige focus gelegd op effectieve bescherming van het houding- en bewegingsapparaat, maar probeert tevens de bewegingsvrijheid zo optimaal mogelijk te houden. Dit alles wordt gerealiseerd door zoveel mogelijk compressie toe te dienen. Als geen andere leverancier is Zamst zo succesvol als het gaat om optimale performance binnen de sport. Bij de ontwikkelinge van elk product staat de mening en de ervaring van de sporter centraal voor de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de producten.

De beste voorbeelden van de beste Zamst producten zijn de Zamst Filmista Enkelbrace of de Zamst Thumb Guard Duimbrace.

 • Effectieve bescherming,
 • Maximale bewegingsvrijheid en
 • Een optimaal draagcomfort,

Dat is Zamst!
Nu ook via www.probrace.nl te verkrijgen!

Zamst, voor de sporter!

 

Filters tonen

 • zamst filmista dunne dunste enkelbrace probrace

  Zamst Filmista Enkelbrace

  4 beoordelingen

  Van: 49,95

  Bekijken

 • Zamst_thumb_guard_ProBrace

  Zamst Thumb Guard Duimbrace

  1 beoordelingen

  Van: 49,95

  Bekijken