E-life Bio-Contour Enkelbandage

Prijs:

34,95

De E-life Bio-Contour enkelbrace sport is een verstelbare enkelbrace met de juiste ondersteuning voor lichte enkelverdraaiingen, chronische instabiliteit en gewrichtszwelling. De siliconen pad zorgt voor een masserend effect en vermindert zwelling. Dankzij de 3D-breitechnologie en de siliconen pad blijft het enkelgewricht op de juiste positie, terwijl het materiaal zorgt voor comfort en flexibiliteit. Beschikbaar in verschillende maten voor zowel mannen als vrouwen.

Wissen

E-life Bio-Contour Enkelbandage voor extra ondersteuning

De E-life Bio-Contour enkelbandage is speciaal ontwikkeld om comfortabel en langdurig te kunnen gebruiken zonder dat spieren of pezen hier zwakker van worden. Deze ondersteunende enkelbandage  is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de innovatieve weeftechnologie en het 3D-breisel biedt deze enkelbrace een optimale pasvorm en uitstekende ondersteuning. Het materiaal van de brace bestaat uit 80% nylon en 20% spandex, wat zorgt voor een comfortabele compressie en perfecte pasvorm.

Werking van de E-Life Bio-Contour enkel bandage

De E-Life Bio-Contour enkelbandage heeft anatomisch gevormde siliconen kussens welke een masserend effect uitoefent rondom de enkel, waardoor zwellingen worden verminderd en de proprioceptie geactiveerd. De enkelbandage is zeer geschikt om mee te sporten, bijvoorbeeld voetbal, tennis, gof, basketbal of volleybal. De brace biedt een gedoseerde intermitterende compresie voor een snellere afname van oedeem, zwelling, hydrops of bloeduitstortingen als gevolg van een blessure tijdens het bewegen.

Voordelen en eigenschappen E-life Bio-Contour Enkelbandage

 • Verminder zwelling en vochtophoping dankzij het masserende effect van het siliconen inzetstuk.
 • Flexibele compressie verbetert je proprioceptie en geeft optimale enkelondersteuning.
 • Het 3D-breisel geeft de enkelbrace diepte en structuur, wat resulteert in een betere pasvorm, ondersteuning en comfort.
 • Beschikbaar in de maten S, M, L, en XL
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal: 80% Nylon, 20% Spandex en een 100% Sillicone Pad.

Ondersteuning 1

Indicaties voor het gebruik van de E-life Bio-Contour Enkelbandage

De enkelbrace is o.a. te gebruiken bij:

 • Tendinopathie / peesontstekingen
 • Irritatie Tibialis posterior
 • Irritatie Peroneus Brevis
 • Lichte enkelverdraaiing of distorsie
 • Chronische enkelinstabiliteit
 • Gewrichtszwelling
 • Vochtophoping of oedeem
 • Preventief en therapeutisch gebruik bij sportactiviteiten

De juiste maat bepalen

Maatname Medi Levamed Emotion Enkelbrace SportDe enkelbrace is beschikbaar in de maten S tm XL en geschikt voor mannen en vrouwen. Meet de omtrek rond de enkel en lees de juiste maat in onderstaande tabel.

Maat Omvang enkel
S 17 – 20 cm
M 20 – 22 cm
L 22 – 24 cm
XL 24 – 26 cm

Specificaties

Gewicht 0,2 kg
Maat

S, M, L, XL

Materiaal

80% Nylon, 20% Spandex

Geschikt voor

Unisex, Vrouwen, Mannen

Kleur

Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-life Bio-Contour Enkelbandage” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Voor wie is de E-life Bio-Contour Enkelbandage geschikt?

De E-life enkelbandage is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met lichte enkelverdraaiing, chronische enkelinstabiliteit, gewrichtszwelling en vochtophoping. Tevens kan het preventief en therapeutisch worden gebruikt tijdens sportactiviteiten.

Welke functies heeft de E-life Bio-Contour Enkelbandage?

De E-life Bio-Contour enkelbandage biedt flexibele compressie, wat zorgt voor ondersteuning van de enkel en verbeterde proprioceptie. Bovendien heeft het siliconen inzetstuk een masserend effect en helpt het zwelling te verminderen bij lichte blessures of peesontstekingen.

Wat zijn de kenmerken van de E-life Bio-Contour Enkelbandage?

De enkelbandage is gemaakt van 3D-breimateriaal, wat resulteert in een anatomische pasvorm voor optimaal comfort. Het ingebouwde siliconen pad zorgt voor de juiste positie van het enkelgewricht en de innovatieve weeftechnologie biedt meervoudige compressie. Daarnaast zorgt het 3D-weefsel voor een optimale pasvorm en uitstekende ondersteuning.

Uit welke materialen bestaat de E-life Bio-Contour Enkelbandage?

De enkelbandage is gemaakt van 80% nylon en 20% spandex, met een 100% siliconen pad voor extra stabiliteit.

In welke maten is de E-life Bio-Contour Enkelbandage verkrijgbaar?

De enkelbandage is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL, Daarnaast is de enkelbrace verstelbaar zodat er voor iedereen een passende maat beschikbaar is.