Push Sports Elleboogbrace

10/10  uit 2 beoordelingen

Prijs:

36,95

De Push Sports armbandage is een ideale brace bij de zogenoemde tennis- of golferselleboog en is te gebruiken tijdens inspanningen, werk en sport. Lichtgewicht, comfortabel en eenvoudig in gebruik.

Wissen

Push Sports Epi Armbrace – Verlichting bij tennisarm of golfersarm!

De Push Sports Armbrace geeft druk op de spieren in de onderarm. Dit ondersteunt de peesaanhechting en zorgt voor een verlichting van de pijnklachten. Dit is de opvolger van de vroegere PSB armbandage.

Een epicondylitisbandje is een veelgebruikt hulpmiddel bij een golferselleboog of een tenniselleboog. Door het opvangen van trillingen, het compressie geven op de pees (het uiteinde van de spier) en het mild masseren van de spieren in de onderarm wordt verergering van de klachten tegengegaan. Lees op onze blessurepagina meer over de golferselleboog en de tenniselleboog.

Indicaties voor de Push Sports Armbrace

  • Tenniselleboog (epicondylitis lateralis)
  • Golferselleboog (epicondylitis medialis)
Ondersteuningsklasse_2_probrace

Eigenschappen en voordelen tenniselleboogbandje

De brace bestaat uit een elastisch en ademend materiaal voorzien van een kleine drukpelotte. De drukpelotte is voorzien van siliconen om afzakken van de brace te voorkomen.

De brace kan gemakkelijk over de arm tot net onder de elleboog worden aangebacht. De drukpelotte moet bij een tenniselleboog aan de buitenzijde en bij een golferselleboog aan de binnenzijde van de arm worden aangebracht. U sluit de band zodat u een comfortabele druk voelt.

Maatvoering

De Push Sports Armbrace is in één maat verkrijgbaar en is zowel links als rechts te dragen.

 

Specificaties

Gewicht 0,75 kg
Maat

One size

Kleur

Grijs

Zijde

Universeel

Mate van ondersteuning

2

2 beoordelingen voor Push Sports Elleboogbrace

  1. Rut-

    Niet te duur en geeft geen belemmering tijdens het tennissen. Wel weer blij als hij af kan maar zonder brace is het helemaal niet uit te houden.

  2. Jan-

    Prettige en simpele brace. Bedankt voor het advies!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…