Reh4Mat Orthopedisch Kussen Bij Nekpijn, Migraine En Slaapapneu

Price range:

59,9579,95

Reh4Mat orthopedisch kussen biedt een juiste ergonomische slaaphouding en optimale ondersteuning voor nek, schouders en hoofd, waardoor een neutrale uitlijning van de wervelkolom wordt bevorderd. Het vermindert drukpunten, verbetert de bloedcirculatie en is hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. Gemaakt van huidvriendelijk VelvetCotton™ en thermo-elastisch schuim met geheugeneigenschappen, waardoor het zich aanpast aan de contouren van het lichaam en weer terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit kussen helpt bij het verminderen van nekpijn, migraine en symptomen van slaapapneu door de luchtwegen open te houden en een comfortabele slaaphouding te bevorderen. Het biedt zowel comfort als medische voordelen voor een betere slaapkwaliteit.

Wissen

Orthopedisch Kussen Bij Nekpijn En Migraine Voor Een Juiste En Ergonomische Houding

Heeft u nekklachten of last van migraine? Een goed orthopedisch kussen kan helpen deze klachten te verminderen door uw nek, schouders en hoofd optimaal te ondersteunen. Het zorgt voor een juiste en ergonomische houding tijdens het slapen en houdt de natuurlijke krommingen van de wervelkolom in stand. Dit vermindert drukpunten en helpt spanning en pijn te verminderen. Een orthopedisch kussen bevordert een neutrale positie van de wervelkolom, wat spierpijn, hoofdpijn en andere ongemakken kan voorkomen. Daarnaast verbetert het de bloedcirculatie en vermindert het de druk op gewrichten en spieren, wat bijdraagt aan een comfortabele en herstellende slaap.

Kussen van thermo-elastisch schuim met geheugenfunctie

Het orthopedisch kussen is gemaakt van VISmemo (visco-elastisch schuim) of ook thermo-elastisch schuim. Dit materiaal heeft een vormgeheugenfunctie en keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer er geen druk op wordt uitgeoefend. Dit materiaal past zich aan de vorm van je hoofd en nek aan door de warmte en druk van je lichaam, wat helpt om drukpunten te verminderen en zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling. Geheugenschuim kussens zijn hypoallergeen en resistent tegen stofmijten, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën. Ze bieden zowel comfort als medische voordelen door een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen, wat belangrijk is voor het voorkomen van nek- en rugklachten.

Orthopedisch kussen bij migraine

Een orthopedisch migraine kussen zorgt voor een moeiteloze doorbloeding en voorkomt overmatige spierspanning, wat migrainepijn kan veroorzaken. Migraine wordt gekenmerkt door terugkerende, matige tot ernstige hoofdpijn, vaak gepaard met misselijkheid en gevoeligheid voor licht. Overmatige spanning in de nek- en schouderspieren kan bijdragen aan migrainesymptomen. Dit kussen helpt de nek in een neutrale positie te houden, waardoor de spieren ontspannen blijven. Het zorgt voor een correcte slaaphouding, verbetert de bloedcirculatie en biedt een comfortabele en ondersteunende slaapomgeving, wat de slaapkwaliteit verbetert en migraine helpt beheersen.

Reh4mat Eigenschappen

Kussen voor slaapapneu en het verminderen van snurken

Een orthopedisch kussen kan helpen bij slaapapneu door de luchtwegen open te houden, vaak door het hoofd en de nek lichtjes te verhogen. Dit vermindert obstructies die ademhalingsproblemen veroorzaken. Bovendien bevorderen deze kussens een comfortabele zijligging, wat de symptomen van slaapapneu kan verminderen, en bieden ze de stabiliteit en het comfort die nodig zijn voor een betere slaapkwaliteit.

Huidvriendelijk en ademend VelvetCotton™

De hoes van het kussen is gemaakt van VelvetCotton™, een huidvriendelijk materiaal dat voornamelijk uit puur katoen bestaat. Dit materiaal, dat veel wordt gebruikt in medische accessoires, biedt comfort en veiligheid voor de patiënt. VelvetCotton™ is zacht, pluizig en flexibel, wat het kussen zeer comfortabel maakt. Het materiaal zorgt voor een goed huidklimaat en effectieve afvoer van zweet. Het heeft het Oeko-Tex Standard 100 certificaat, wat de veiligheid voor de huid bevestigt, en behoudt zijn flexibiliteit en duurzaamheid na reiniging.

Reh4mat Orthopedisch Kussen Voordelen En Eigenschappen

Voordelen en eigenschappen van Reh4Mat orthopedisch kussen

 • Thermo-elastisch schuim met vormgeheugenfunctie met optimale ondersteuning voor nek, schouders en hoofd
 • Bevordert een correcte slaaphouding door een neutrale positie van de wervelkolom
 • Vermindert drukpunten en helpt spanning en pijn te verminderen
 • Verbetert de bloedcirculatie en daardoor effectief tegen migraine en nekpijn
 • Geschikt voor allergiepatiënten, hypoallergeen en resistent tegen huisstofmijt
 • Duurzaam en behoudt zijn eigenschappen na reiniging.
 • VelvetCotton™ kussenhoes, huidvriendelijk, zacht en flexibel
 • Goede huidklimaatregulatie en effectieve afvoer van zweet
 • Geschikt voor slaapapneu, houdt de luchtwegen open en vermindert obstructies.
 • Bevordert een comfortabele zijligging en vermindert snurken
 • Beschikbaar in 2 maten: standaard en maxi

Afmetingen Reh4Mat orthopedisch kussen

Maat
Standaard 32x50x11cm
Maxi 36x66x11cm

Specificaties

Gewicht 2 kg
Maat

Standaard, Maxi

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reh4Mat Orthopedisch Kussen Bij Nekpijn, Migraine En Slaapapneu” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is een orthopedisch kussen en hoe kan het helpen bij nekpijn en migraine?

Een orthopedisch kussen biedt optimale ondersteuning voor nek, schouders en hoofd, wat helpt bij het verminderen van nekpijn en migraine. Het zorgt voor een juiste en ergonomische houding tijdens het slapen, houdt de natuurlijke krommingen van de wervelkolom in stand, vermindert drukpunten, en helpt spanning en pijn te verlichten. Dit bevordert een neutrale positie van de wervelkolom en voorkomt spierpijn, hoofdpijn en andere ongemakken.

Wat is het voordeel van thermo-elastisch schuim met geheugenfunctie?

Thermo-elastisch schuim heeft een vormgeheugenfunctie, wat betekent dat het zich aanpast aan de vorm van je hoofd en nek door de warmte en druk van je lichaam. Het keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer er geen druk meer op wordt uitgeoefend. Dit vermindert drukpunten, zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en biedt zowel comfort als medische voordelen door een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen.

Hoe kan een orthopedisch kussen migraine helpen verminderen?

Een orthopedisch kussen zorgt voor een moeiteloze doorbloeding en voorkomt overmatige spierspanning, wat migrainepijn kan veroorzaken. Het helpt de nek in een neutrale positie te houden, waardoor de spieren ontspannen blijven en de bloedcirculatie verbetert. Dit biedt een comfortabele en ondersteunende slaapomgeving, verbetert de slaapkwaliteit en helpt migraine beheersen.

Kan een orthopedisch kussen helpen bij slaapapneu en snurken?

Ja, een orthopedisch kussen kan helpen bij slaapapneu door de luchtwegen open te houden en obstructies te verminderen. Dit gebeurt vaak door het hoofd en de nek lichtjes te verhogen. Het bevordert een comfortabele zijligging, vermindert de symptomen van slaapapneu en snurken, en biedt de stabiliteit en het comfort die nodig zijn voor een betere slaapkwaliteit.

Wat is VelvetCotton™ en waarom is het geschikt voor een kussenhoes?

VelvetCotton™ is een huidvriendelijk materiaal dat voornamelijk uit puur katoen bestaat en veel wordt gebruikt in medische accessoires. Het is zacht, pluizig en flexibel, wat het kussen zeer comfortabel maakt. Het zorgt voor een goed huidklimaat en effectieve afvoer van zweet. Het heeft het Oeko-Tex Standard 100 certificaat, wat de veiligheid voor de huid bevestigt, en behoudt zijn flexibiliteit en duurzaamheid na reiniging.

Hoe werkt een VISmemo anatomisch kussen?

Eerste stap – Het past zich aan de druk aan die door het hoofd van de patiënt wordt uitgeoefend. Dit is zowel het eerste als het inleidende aanpassingsniveau. Bij gewone kussens is dit zowel het eerste als het laatste niveau.

Tweede stap – Deze stap is niet direct, maar verspreidt zich over de tijd. Het kussen verzacht extra door de lichaamswarmte van de patiënt. Dit effect is niet overal gelijk op het oppervlak waar het hoofd contact heeft met het kussen. Daarom verzacht het schuim eerst en vooral op de warmste plekken, deze ‘rode punten’ waar de druk van het lichaam op het kussen nog te sterk is. Plaatsen met overmatige druk worden verspreid door deze extra reactie van het kussen. Dagelijks gebruik van het kussen garandeert een correcte positie van zowel het cervicale als het thoracale segment tijdens de slaap.