Teyder

Teyder brace, bandage, orthese 

Het merk Teyder is afkomstig uit Spanje en biedt een breed scala aan orthopedische en medische hulpmiddelen. Van bandage tot brace, van wandelstok tot scootmobiel en van zitkussen tot ligbed. ProBrace heeft een aantal producten online staan, maar kan alle producten van de leverancier Teyder leveren. Bent u geïnteresseerd in specifieke producten van Teyder. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

[break]

Golden Line braces Teyder

De Golden Line braces van Teyder is de premium (Golden) lijn van Teyder. Deze brace lijn bevat de beste braces van het merk Teyder. Het heet niet voor niets ‘de Golden Line’! De braces zijn allemaal gemaakt van een elastisch breiwerk die zich uitstekend vormt om het gewricht. De ultieme mix tussen compressie en stabiliteit!

(Premium?) Kniebrace met Baleinen Teyder?

(Premium?) Kniebrace met Scharnieren Teyder?

(Premium?) Polsbrace Teyder?

(Premium?) Duimbrace / Polsspalk Teyder

Neothermik neopreen braces Teyder

De Neopreen brace lijn van Teyder is een geweldige nieuwe lijn braces in ons assortiment. Alle Neopreen NeoThermik Braces hebben een thermische (warmte) functie en alle neopreen braces mogen nat worden in het water. Een enorm voordeel als u deze brace in het water wenst te gebruiken of in het geval u veel zweet.

Neopreen kniebrace met baleinen Teyder

Van het merk Teyder gloednieuw in ons assortiment is de Kniebrace met Baleinen, een neopreen kniebrace met dubbele flexibele baleinen, bilateraal (aan beide zijden) van het kniegewricht. Deze kniebrace is gemakkelijk zelfstandig aan te doen en te plaatsen met het gat om de knieschijf heen. De stelbanden, zowel boven als onder de knie, zorgen ervoor dat deze kniebrace stevig om de knie heen zit.

Neopreen kniebrace met scharnieren Teyder

Bent u op zoek naar een goede stevige maar toch flexibele kniebrace met scharnieren? De Teyder scharnier kniebrace is een kniebrace gemaakt van Neopreen materiaal. Een stevig materiaal om de knie, maar toch flexibel! Warm, goed voor het kniegewricht en herstel van de knie! Stelbanden, om het kniegewricht stabiliteit te geven! Scharnieren, om ervoor te zorgen dat u uw knie wel goed kunt buigen, maar krachten van buitenaf tegengehouden worden! Kortom, een geweldige kniebrace waar wij enorm trots op zijn! Al jaren succesvol ingezet in ziekenhuis!

Neopreen polsbrace Teyder

De Neopreen Polsbrace van Teyder is een polsbrace gemaakt van neopreen, die u gemakkelijk zelfstandig om kan doen en in kan stellen door de klittenbandsluitingen. De strap eromheen gebruikt u om extra stabiliteit aan uw polsgewricht te geven. De balein die aan de onderzijde (palmaire zijde) van de pols is geplaatst is gemakkelijk uit de polsbrace te halen, zodat u deze ook als polsbandage kunt gebruiken.

Tip!: Gebruik de neopreen polsbrace de eerste weken met balein. Later haalt u de balein eruit en gebruikt u de Teyder neopreen polsbrace als neopreen polsbandage!

Neopreen duimspalk / polsbrace Teyder

Een neopreen duimspalk biedt u veel mogelijkheden. Het neopreen materiaal is stevig, maar toch soepel in gebruik. U krijgt stevigheid om pols en duim, maar het belemmert u niet in uw beweeglijkheid. Precies wat Teyder wilt bereiken, speciaal voor u! Bij deze duimspalk zit een voorgevormde balein, die aan de onderzijde van de duimspalk is geplaatst. Deze kunt u er ook eventueel uithalen. Daarnaast is er nog een zeer flexibele balein meegeleverd, die gemakkelijk zelf te plaatsen is, aan de duimzijde van de duimspalk. Komt u er niet uit? Contact dan onze klantenservice!

Neopreen polsbandage Teyder

Een polsbandage van neopreen plaats u makkelijk om uw duim en deze ‘wrapt’ / wikkelt u vervolgens zelf om uw pols heen. Des te strakker u deze neopreen polsbandage aantrekt, des te meer stabiliteit geeft deze aan duim en pols. Deze polsbandage van neopreen wordt geadviseerd overdag te dragen en mag ook nat worden!

EcoElastic braces

De EcoElastic brace lijn van Teyder is een mooie lijn braces en bandages, die zich kenmerkt door elasticiteit en compressie. Veel braces uit deze lijn hebben een hoog gehalte elasticiteit, zijn gemakkelijk zelfstandig aan te leggen en hebben veelal banden, om de mate van compressie zelf in te stellen.

Enkelbrace open hiel Teyder

Deze enkelbrace van Teyder is een mooie en dunne enkelbrace, waarbij de hiel open is gelaten. Dit is met name wenselijk wanneer u deze enkelbrace wenst te gebruiken bij sporten waarbij u meer grip wenst te hebben. Denk hierbij aan judo, turnen, vechtsporten, etc.

Duimspalk bij artrose en reuma Teyder

De Teyder duimspalk is het hulpmiddel bij artrose en reuma klachten rond pols en duim. Deze duimspalk is een eenvoudige, maar zeer effectieve duimspalk bij artrose en reuma. Veel collega’s en klanten van ons zijn razend enthousiast na gebruik van de Teyder duimspalk voor artrose en reuma! Bekijk ons tijdelijke aanbod en doe er uw voordeel mee!

Sportbraces Teyder

De sportlijn van Teyder is een mooie, donkere en sportieve lijn aan braces, die voorzien zijn van relatief veel siliconen materiaal, zodat deze goed gefixeerd blijven om het lichaam wanneer u gaat bewegen en eventueel transpireert.

Elleboog tennisarm brace Teyder

Deze tennisarm brace is een universele tennisarm brace voor de elleboog, die gemakkelijk met een hand om te doen is en in te stellen is door aan de strap te trekken. Aan de binnenkant van de tennisarm elleboog brace is een 3cm doorsnee siliconen pad geplaatst die u op de pijnlijke plek plaatst, om compressie te geven aan het spier- en peescomplex van uw onderarm. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat deze tennisarm brace perfect op zijn plek blijft zitten! Ook als u beweegt en zweet!

Patellabrace / patellaband Teyder

Een patellabrace wordt veel gebruikt bij klachten aan en rondom de knieschijf. Deze sport patellabrace is gemaakt van een huidvriendelijk materiaal en is makkelijk zelfstandig aan de onderzijde van de knieschijf te plaatsen. Bekende klachten waarbij deze patellabrace wordt geadviseerd: een Jumpersknee, Instabiliteit van de knieschijf, Patellafemorale klachten en een status na luxatie van de patella.

Filters tonen