GO Medical Nachtspalk Hielspoor Comfort

Prijs:

34,95

Deze nachtspalk is het beste hulpmiddel voor behandeling van klachten veroorzaakt door hielspoor. De spalk draagt u gedurende de nacht. De gratis meegeleverde bal gebruikt u overdag voor het masseren van de peesplaat onder uw voet.

Wissen

Nachtspalk Hielspoor Comfort + gratis pad én oefenbal

Deze hielspoor spalk voor de nacht is de oplossing bij klachten ontstaan door hielspoor. De nachtspalk draagt u gedurende de nacht voor milde rek op de peesplaat onder uw voet. De gratis meegeleverde pad kunt u onder de nachtspalk plaatsen voor een hoger draagcomfort (zie afbeeldingen). De gratis meegeleverde bal gebruikt u overdag om de voetzool te masseren. De combinatie van een dag én nacht is bewezen de beste methode voor behandeling van hielspoor klachten!

Indicatiestellingen van de GO Medical Nachtspalk Hielspoor Comfort

Ondersteuningsklasse_3_probrace

Eigenschappen en voordelen Nachtspalk Hielspoor Comfort

Door middel van de eenvoudige klittenbandsluiting is de nachtspalk eenvoudig in gebruik. Deze nachtspalk is voorzien van een ademende bekleding en een lichtgewicht kunststof constructie om het draagcomfort te waarborgen. De hoek waarin het enkelgewricht zich bevindt is traploos in te stellen door het materiaal aan te buigen. Aan te raden is om met een lage rek te beginnen. Dankzij het compacte ontwerp is het ook mogelijk om met deze nachtspalk klachten beiderzijds te behandelen, door het dragen van twee nachtspalken tegelijkertijd.

Hoe aan te meten

Deze nachtspalk is universeel (rechts en links te dragen) en in de meeste gevallen geschikt voor schoenmaat 35 t/m 45. U kunt deze orthese zelf buigen voor de beste pasvorm en optimale rek op de peesplaat.

Tips

  • Draag de nachtspalk minimaal zes weken iedere nacht voor het beste resultaat. Bij het aantrekken voelbaar minimale rek opbouwen aan de onderkant van de voet. Bouw deze rek zeer langzaam op gedurende de eerste 2 weken.
  • Bij druk op de wreef kunt u de hoek van de aluminium balein aanpassen (bijbuigen) totdat deze klacht verholpen is.


NB: Dit product het heeft als doel om de peesplaat op rek te houden in rust. Dit kan als oncomfortabel ervaren worden!

Specificaties

Gewicht 0,75 kg
Afmetingen 14 × 24 × 10 cm
Maat

One size

Kleur

Zwart

Zijde

Universeel

Mate van ondersteuning

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GO Medical Nachtspalk Hielspoor Comfort” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…