Push Sports

Push Sports Braces

Push Sports Braces zijn ontstaan uit het merk PSB. Dit merk heeft in 2017 een make-over gekregen waarbij de complete productlijn is herzien en hernoemd tot ‘Push Sports Brace‘.
[break]

VOOR SPORTERS, DOOR SPECIALISTEN

De Push Sports lijn is ontwikkeld door een team van ervaren specialisten in nauwe samenwerking met sporters en sportprofessionals en sluit precies aan op de wensen van de gebruiker. Het efficiënte gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in een lijn van ultradunne en zeer comfortabele sportbraces. Braces die de gewrichten ondersteunen bij het sporten én die door hun slanke design ideaal zijn om te dragen in sportschoenen en onder sportkleding. De Push Sports lijn is ontstaan vanuit de medische achtergrond van Push Braces. Elke brace heeft dan ook een doordachte functie, optimaal afgestemd op gezond en veilig sporten.

EEN ZEKER GEVOEL

De sportbraces uit de Push Sports lijn hebben een uitstekende pasvorm. Tevens wordt er, daar waar nodig, gebruik gemaakt van antislip materiaal. De brace blijft hierdoor, ook tijdens sport, goed op zijn plek zitten. Het gebruik van luchtdoorlatend materiaal zorgt ervoor dat de brace ademt en niet zweterig aanvoelt. Hierdoor zijn Push Sports braces zeer comfortabel en kan er met een vrij en zeker gevoel gesport worden.

Kijk voor meer informatie op: www.pushsports.eu

Filters tonen